Historia - 1990

Woima-Tuotannon toiminta on alkanut kolme vuosikymmentä sitten vuonna 1990 yrittäjä Juhani Korpelan toimesta. Juhanilla oli pitkäaikaista kokemusta paloturvallisuusalasta jo tuolloin ja hän halusi hyödyntää kokemustaan ja kokeilla yrittämistä. Tämän seurauksesta hän päätti alkaa maahantuomaan ja myymään paloturvallisuustuotteita. Etusijalla toiminnassa on aina ollut asiakkaiden palveleminen mahdollisimman ammattitaitoisesti ja laadukkaiden tuotteiden toimittaminen.

Tuotevalikoimaan on vuosien varrella kuulunut erilaisia tuoteryhmiä käsisammuttimista tiivisteisiin, kuitenkin aina keskittyen paloturvallisuustuotteisiin. 2000 -luvulla tuotevalikoimaksi on vakiintuneet vahvasti sprinklerilaitteet, tiiviste- ja varaosasarjat, joita on toimitettu asiakkaille ympäri suomen.

Nykyhetki - 2020

Juhani jäi ansiokkaasti eläkkeelle kolmen vuosikymmenen yrittäjyyden jälkeen kesäkuussa ja jotta Woima-Tuotannon tarina ei olisi loppunut siihen, niin liiketoiminta myytiin eteenpäin uusille omistajille. Kesäkuusta alkaen myyntiä ja tilauksia on hoitanut Niklas Mikkola uudelta Turun toimipisteeltä käsin. Jotta Juhani ei olisi jäänyt täysin toimettomaksi, oli hän vielä kesän ajan mukana toiminnassa siirtymävaiheen ajan perehdyttämässä uusia omistajia. Juhani haluaa kiittää kaikkia asiakkaita ja yhteistyökumppaneita kuluneista vuosista ja suosittelee uusia omistajia erittäin mukavina yhteistyökumppaneina.

Toimintaa jatketaan samalla intohimolla ja asiakkaita palvellaan aina ammattitaitoisesti ja huolehditaan, että jokaiseen ongelmaan saadaan ratkaisu. Tavoitteenamme on aina olla luotettava kumppani asiakkaillemme ja huolehtia, että he saavat aina erinomaista palvelua ja laadukkaat tuotteet on kyse sitten yksinkertaisesta huollosta tai suuresta urakasta.

Nykyään laajaan valikoimaamme kuuluvat kaikki tuotteet ja tarvikkeet, joita tarvitset sprinklerijärjestelmän tekemiseen, ylläpitoon ja huoltoon. Käythän tutustumassa tuotteisiimme täällä.

Meiltä saat erinomaisten tuotteiden lisäksi myös avustusta, jos jokin kohteella askarruttaa oli sitten kyse sammutusjärjestelmän huollosta, suunnitteluun liittyvistä kysymyksistä tai muista teknisistä asioista.

Käythän tutustumassa toimintaamme myös sosiaalisen median puolella